Dark Nebula

Dark Nebula Episode One 1.2

Gratis voor onbepaalde tijd: Dark Nebula!

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Fijne muziek & geluidseffecten
  • Veel afwisseling

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Dark Nebula is een puzzelspel in de trant van Labyrinth. Ook hier bestaat je missie uit het rollen van een kogel, door verraderlijk moeilijke niveaus. Dark Nebula begint gemakkelijk: je mag eerst leren rollen door je iPhone of iPod te bewegen. In verdere niveaus duiken echter snel obstakels op.

Na het spelen met de besturing -wat niet meer behelst dan het bewegen van je toestel- begint de uitdaging. Zo moet je oppassen dat je op smalle paden niet van het traject valt. Ook manoeuvreer je in latere levels als een gek om bewegende schuivers, die als een soort dj-knoppen bewegen. Deze schuivers duwen je rechtstreeks tegen gevaarlijke muren, let dus op bij het zien van stekelige wanden.

Dark Nebula lijkt eenvoudig maar biedt meer dan een gewoon labyrint. Je heft krachtvelden op door over gekleurde velden te rollen (in dezelfde kleur als het krachtveld) en springt over muren door speciale 'springplankjes' aan te raken. Daarnaast zijn er niveaus waarbij je razendsnel rolt en moet zien zonder kleerscheuren door een speelveld te geraken. Niet alleen beeld en geluid zijn goed uitgewerkt: de besturing werkt vlekkeloos en deze stel je in door twee vingers kort op het scherm te leggen.

Dark Nebula combineert verschillende speelstijlen in een gelikte presentatie. Geluid en beeld zijn uitstekend en de game doet adrenaline door de aderen stromen. Het concept van Dark Nebula mag dan bekend zijn, dit is een moderne uitvoering die op alle fronten slaagt.

Meeste downloads Games voor iphone

Meer
Dark Nebula

Download

Dark Nebula Episode One 1.2

Beoordelingen about Dark Nebula